Review online programma: Voorkom Hooikoorts

Hooikoorts: het mooie weer begint, heerlijk! Maar je weet dan de hooikoorts ellende ook begint. Steeds meer mensen lijken last te hebben van hooikoorts. Dat kan je leven behoorlijk beïnvloeden. Lekker buiten gezeten van het mooi weer wordt wel erg lastig.

Wellicht ben je het programma tegen gekomen van Michel Lejeune: Voorkom hooikoorts en wil je er meer over weten. Natuurlijk wil je weten wat het programma precies inhoud, of het betrouwbaar is en wat je er van kunt verwachten. Dan ben je hier aan het goede adres. Hier krijg je antwoord op jouw vragen.

Review programma: Voorkom Hooikoorts

Bij de een blijft het bij een verstopte neus en af en toe niezen, maar van hooikoorts kun je behoorlijk ziek zijn. Hooikoorts is een sterkt allergische reactie. Elke jaar kun je daar een aantal maanden last van hebben. Sommige mensen hebben er het hele jaar door last van.

hooikoorts

Dit zijn de meestvoorkomende hooikoorts klachten:

 • Loopneus
 • Verstopte neus
 • Jeuk in je neus en keel
 • Hoofdpijn
 • Jeukende, tranende en branderige ogen
 • Hoesten
 • Irritatie van je huid
 • Jeuk in je oren
 • Geen smaak en geur meer
 • Extreme vermoeiheid
 • Verstoorde slaap
 • Een grieperig gevoel
 • Lusteloosheid en depressieve gevoelens

De meeste mensen slikken pilletjes om de symptomen te bestrijden. Het programma van Michel Lejeune biedt een mogelijkheid om het probleem op een andere manier aan te pakken. Maar helpt het ook? Daar ben ik nieuwsgierig naar geworden en ben ik op onderzoek uit gegaan, om jou de antwoorden te kunnen geven.

Hoe werkt het programma: Voorkom Hooikoorts?

De meeste mensen slikken pilletjes om de symptomen tegen te gaan. De oorzaak los je hier niet mee op. Dit programma beweert dat dit wel kan! Hooikoorts heeft alles met de werking van het immuunsysteem te maken. Als je last hebt van hooikoorts werkt je immuunsysteem goed. Misschien wel iets te goed! Het reageert namelijk ook op “onschuldige” indringers, zoals de pollen die door de lucht zweven.

pollen

Je immuunsysteem versterken is dus niet nodig en dat doet dit programma dan ook niet. Je immuunsysteem staat onder regie van je onderbewuste. Dus als je onderbewustzijn de juiste opdrachten krijgt om minder heftig te reageren als het pollen detecteert, dan zal de allergische reactie wegblijven.

Door regelmatig te luisteren naar het programma kun je je onderbewustzijn herprogrammeren.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde klachten te behandelen. Tijdens een behandeling wordt je in een lichte trance gebracht waarbij je zelf de volledige controle houdt. Als je in deze lichte trance bent, gebruikt de therapeut gesprekstechnieken en vaardigheden waarmee je bij je onderbewustzijn kunt komen en processen kunt veranderen.

Wie heeft dit programma: Voorkom Hooikoorts ontwikkeld?

Michel Lejeune heeft dit programma ontwikkeld. Wie is deze man en is hij betrouwbaar? Om hier antwoord op te kunnen geven, ben ik op onderzoek uit gegaan.

Als jongetje van 10 jaar was Michel al geïnteresseerd in hypnose. Door het kijken van een hypnoseshow op tv wist hij het zeker: Ik word hypnotiseur.

Michel Lejeune

Veel later, als adolescent ging het niet zo goed met hem en kwam hij bij een maatschappelijk werker terecht. Bij deze man had Michel zelf zijn eerste persoonlijke ervaring met hypnose. De droom die hij als jongen had kwam weer boven water. Hij ging alles lezen wat er over te vinden was en deed verschillende opleidingen, zoals de opleiding tot BCE-therapeut (BCE staat voor: Bad Cluster Elimination, dit is een vorm van traumaverwerking, door middel van regressie therapie), hypnotherapeut en NLP Practitioner.

Na een aantal jaren praktijk, kwam Michel er achter dat wat hij live deed bij mensen ook goed kon op cd. Het had zelfs een aantal voordelen. Mensen hoeven niet meer bij hem langs te komen, kunnen het in hun eigen, vertrouwde omgeving afluisteren. De aanschaf is éénmalig, terwijl het zo vaak als men het wil, kan beluisteren. De resultaten gingen er op vooruit!

Hij ontwikkelde meer dan 1300 verschillende sessies die te downloaden zijn via www.trancewerk.nl en sinds 2006 heeft hij meer dan 164.238 mensen geholpen hun problemen voorgoed op te lossen.

Michel Lejeune heet eigenlijk Maurice Wasbauer. Hij is opgevoed door zijn moeder. Toen ze overleed heeft hij zijn naam veranderd als eerbetoon aan zijn moeder. Hij heeft zijn derde voornaam: Michel genomen en de achternaam van zijn moeder. 

Voor wie is dit programma geschikt?

hooikoorts pillen

Dat ligt natuurlijk voor de hand. Als je elk jaar weer last hebt van hooikoorts, dan kan dit programma: Voorkom Hooikoorts een uitkomst voor je zijn.

Wat is de inhoud van het programma: Voorkom Hooikoorts?

Het programma bestaat uit vier verschillende onderdelen. Als eerst is er een introductie en een uitgebreide uitleg over hoe deze behandelmethode precies werkt.

De behandelmethode die er voor gaat zorgen dat de vervelende klachten die je hebt verdwijnen. Deze behandeling bestaat uit vier delen, te weten: de Hypnose, de Binaurale dagsessie, de Multiliminal en de Nachtsessie.

 • In een Binaurale Dagsessie luister je naar woorden. De hoor je links en rechts door elkaar heen, die elkaar afwisselen. Dit is moeilijk voor je bewustzijn om te blijven volgen, daardoor kunnen de positieve woorden rechtstreeks naar je onderbewustzijn terechtkomen.
 • Een Multiliminal is geen hypnose en bevat deze geen achtergrondmuziek. In plaats daarvan hoor je zachte natuurgeluiden, gecombineerd met een speciaal ontwikkelde audiotrack die ongeveer 15 to 20 minuten duurt.
neusdruppels

Daarnaast krijg je nog een bonus en is zeer interessant als je van nog meer allergieën last hebt. Je krijgt een behandelmethode die ook andere allergieën aanpakt, zoals huisstof.

Je volgt het programma thuis, waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast krijg je hulp en ondersteuning van Michel Lejeune zelf. Na een paar dagen moet je al positieve verschillen kunnen merken.

Ervaringen van mensen

Voordat je iets gaat aanschaffen, is het erg fijn om ervaringen van anderen te lezen. Werkt dat wat beloofd wordt en is het wel het geld waard? Om hier achter te komen ben ik gaan speuren en heb ik meerdere ervaringen kunnen vinden.

ervaring

Hallo Michel,

de download is prima gelukt en ik word er zelfs handig in. Het was een fijne uitdaging voor mijn comfortzone. De download voor allergie heeft mij erg geholpen toen de pollen er weer waren. 

Na enkele keren luisteren had ik geen neusloop meer wat mij ettelijke tissues bespaarde en nu kan ik eindelijk eens buiten zitten en genieten van mijn tuintje of een wandeling maken in een parkje.

Annemarie

ervaring

Ik werd altijd helemaal gek van de hooi koorts. Niezen, rooie ogen. soms wel 30 keer achter elkar niezen. Ik had verschillende pillen maar niks werkte goed. Ik heb nu deze cursus gedaan en ik kan EINDELIJK weer naar buiten toen ik vroeger gek werd van het geprik in me neus!!!

Nu gaat het goed en heb nergens meer last van, ik slaap ook stukken beter.

Dank je wel michel

Josh

Wat is de prijs van het programma: Voorkom Hooikoorts

Nog even alles op een rijtje, je krijgt het volgende:

 • Introductie en uitleg hoe het werkt
  Introductie en uitgebreide uitleg hoe deze behandelmethode werkt!
 • Sessie Introductie Audio
  Korte en bondige uitleg wat we gaan doen bij de behandeling!
 • Behandelmethode ‘Voorkom Hooikoorts’, t.w.v. € 97
  Zeg maar gedag tegen niezen, tranende ogen en alle andere hooikoortsklachten!
 • BONUS #1 – Voorkom Hooikoorts – Binaurale Dagsessie, t.w.v. € 67
  Een geweldige bonus om je resultaten te versnellen!
 • BONUS #2 – Vrij van allergieën – Behandelmethode, t.w.v. € 97
  Perfect om van andere allergieën, bijvoorbeeld huisstof, af te komen!

Alles bij elkaar opgeteld, kom je op een bedrag van €261. Dit is inclusief hulp en ondersteuning door Michel Lejeune. Tijdelijk krijg je maar liefst 78% korting en kost het je nu maar €57!

Conclusie

Er is al veel informatie voorbij gekomen: We weten nu wat het programma inhoud, hoe het werkt, wat je kunt verwachten en wat andere mensen er van vinden.

Ik ben er van overtuigd dat dit werkt. Je kunt wel een pilletje blijven slikken, maar dan haal je de oorzaak niet weg. Ik heb al eens eerder een binaurale sessie gedaan en daar kan ik van zeggen dat het echt super werkt!

Als je kijkt wat je er voor krijgt, kan ik niet anders zeggen dan dat de prijs heel redelijk is.

Kortom: Last van hooikoorts? Ga direct aan het werk!

Interessante links