Review Yoga abonnement met veel online lessen

In dit artikel vindt je een review over het online Yoga abonnement van Happy with Yoga. Ben je op zoek naar een vorm van Yoga die diepere ontspanning geeft, of zoek je juist een echte workout? Hier ben je aan het goede adres. Dit abonnement biedt verschillende stijlen Yoga en heeft voor elk wat wils.

In deze review bespreek ik wat de cursus inhoud, wat je krijgt, of het waar voor je geld is en wat de ervaringen zijn van andere kopers.

online Yoga abonnement
Yoga, waar en wanneer je wilt

Waarom het Yoga abonnement met online lessen?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Yoga. Als mensen denken aan Yoga, dan denken de meesten aan ontspanning en rust. Wellicht dat men het zelfs zweverig vindt. Maar zweverig is het zeker niet! Yoga kan zorgen voor lenigheid, sterke spieren, meer focus en meer kracht. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Als je dat weet, dat kun je daar ook het type Yoga erbij zoeken, die bij jouw behoefte past. Dat is het mooie van dit abonnement!

yoga cursus thuis

Een aantal jaren heb ik Yoga lessen gevolgd in de Yogaschool. Nu in deze tijd met de lockdowns, is dat niet meer mogelijk en zocht ik een goed alternatief. Ik kwam uit op deze cursus van Happy with Yoga. Deze cursus wordt aangeboden als maandabonnement, maar een kwartaal- of jaarabonnement is ook mogelijk.

Dit abonnement biedt lessen in verschillende stijlen Yoga. Iedereen heeft een eigen reden om met Yoga te beginnen, voor elk doel is wel een stijl te vinden. Voor de een moet het een echte workout zijn en voor de ander is het erg fijn als het juist ontspannend werkt. Omdat het aanbod zo groot is, kan iedereen er wel iets tussen vinden wat past. Ook zijn er afzonderlijke lessen voor een bepaald moment van de dag. Voor alsjeblieft fris de dag wil beginnen, of een les om tot rust te komen en goed te kunnen slapen.

Het mooie is dat je voor de lessen die je kunt volgen helemaal geen Yoga ervaring nodig hebt. Ook als starter kun je hier er goed mee uit de voeten. Stap voor stap laat de video zien wat je moet doen.

Een maand proberen?

Wat kun je verwachten van dit online Yoga abonnement?

Practice Happy with Yoga is een online yoga platform met honderden yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt aan Yoga doen!  

Ze noemen het zelf: ‘De Netflix van de Yoga‘.

Dit Yoga platform biedt wel 10 verschillende soorten cursussen:

  • Detox Yoga
  • Yoga armbalance
  • Yin Yoga voor beginners
  • Yoga ademhaling
  • Basis flexibiliteit 
  • Core strength
  • Restorative Yoga
  • Posture Lab
  • Just savasana
  • Yoga tegen stress

Keuze uit vele verschillende lessen

Naast de verschillende cursussen die je kunt volgen, zijn er ook veel lossen lessen. Voor als je behoefte hebt aan iets specifieks. Extra ontspanning, of juist een verfrissende les om de dag goed te beginnen.

Easy breath flowFijne Yin les voor de rugVind je balans
Ontspan je nek en schoudersZonnegroet floatFinding Balance
Hoofdstand tutorialVersterk de ruggegraatBoost your backbends
Peace of mind&energyEen goede twist uitvoeren3x de maangroet voor een fijne nachtrust
Adem als energie meditatieFocus meditatieBefore work practive
Focus meditatie (kort)Meditatie voor het slapen (lang)Meditatie voor het slapen (kort)
Mindfulness meditatie (kort)De zonnegroetOchtend meditatie
Ochtend meditatie (kort)Mindfulness meditatieMindfulness meditatie (lang)
Gronden en stabiliteit vindenErvaren van stilte practiceBoost je core
Yin Yoga ademhalingHeupopener practiceRustige practice voor na een lange dag
De Agni Sara ademhalingFocus meditatie (lang)Finding stillness
Salute the SunWake up your bodyYin Yoga Plus Yoga Nidra
Restorative Yoga Plus Yoga NidraOchtend meditatie (lang)Meditatie voor beginners
Yoga Nidra voor diepe ontspanningChakra meditatiePractice voor innerfire
Just breatheKickstart je dagSo Hum meditatie
Pijnlijke polsen verminderenLaat het losLichaamshouding verbeteren
Nade Shodana ademhalingOffice YogaPractice voor de liezen
Pranic YinShine your lightTerug de mat op
De Ujjayi ademhalingHoe ga je om met weerstand bij Yin YogaTips voor wegglijden op de mat
Yin sessie voor een betere nachtrustLeer de Yoga ademhalingYoga practice bij vermoeidheid
Yoga voor hardlopersMeditatie zithoudingenWerken met armbalance transities
Yoga Nidra voor innerlijke rustDe Kapalbhati ademhaling

Voor wie is het online Yoga abonnement bestemd?

Het abonnement van Practice Happy with Yoga is echt voor iedereen die weleens Yoga wil uit proberen. Je hebt geen enkele ervaring nodig. Maar als je wel al ervaring hebt met Yoga, dan nog is dit een interessante cursus, omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn!

Je kan verschillende lessen of cursussen volgen om uit te vinden wat bij jou past. Per les staat erbij of de les eenvoudig is of dat het om een pittige workout gaat. Misschien wil je juist tot diepe ontspanning komen? Dan kun je lessen van Yoga Nidra volgen. Of voel je jezelf erg gestrest? Dan kan je jezelf gaan richten op Mindfulness.

Zo zijn er ontzettend veel lessen of cursussen waarbij je ook een keuze kunt maken tussen de verschillende gradaties van intensiteit van de training, maar ook op stijl en de duur van de les. Wil je 5 minuten een ademhalingsoefeningen doen? Of een uur lang detox yoga voor het reinigen van je lichaam? Zo vind je altijd iets wat jou op dat moment kan helpen.

online Yoga abonnement

Wie hebben de cursus gemaakt?

Melanie en Rolf zijn beide yoga docenten en hebben ook een 300 uur meditatie en Yoga Nidra training gevolgd. Melanie heeft daarnaast ook een Yin Yoga achtergrond en Rolf heeft dat met Mindfulness. Ze zijn samen van alle markten thuis.

schrijvers van het online Yoga abonnement
Rolf en Melanie

Ze hebben allebei veel opleidingen gevolgd, onder andere in Bali, Cambodja, Polen en Nederland. Met de kennis die ze daar hebben opgedaan, is de website happywithyoga.com ontstaan. Melanie en Rolf hebben yoga leren kennen doordat ze zelf niet lekker in hun vel zaten, ze hadden namelijk last van Burn-out klachten, door stress sliepen ze slecht.

Na een Yoga training in Bali is alles veranderd en is de passie tot stand gekomen en daar zijn meerdere cursussen uitgekomen.

Ze zijn gecertificeerd en Happy with Yoga staat netjes ingeschreven bij de KvK.

Waarom dit abonnement?

Naast het feit dat Happy with Yoga zo ontzettend veel lessen en cursussen biedt tegen een erg scherpe prijs, hebben zij ook nog goede voorwaarden.

Want voor een vast bedrag per, maand, kwartaal of jaar krijg je toegang tot heel veel hoogwaardige online Yoga lessen. Je kunt zelf bepalen waar, wanneer echte Yoga kenners met veel nn hoe vaak je de lessen wilt volgen, zolang maar je device hebt met internet. Het abonnement kun je op elk moment zonder gedoe wijzigen of stopzetten. Rolf en Melanie zijn ervaren Yoga docenten die zelf verschillende opleidingen en cursussen hebben gevolgd. Ze hebben hart voor wat ze doen en dat merk je echt!

Wat zijn de prijzen?

Het is maar net wat je wilt. Als je per maand wil kijken of dit iets voor je is, dan betaal je €12,50 per maand. Een kwartaal kost je €35,00 per maand en tot slot betaal je voor een jaar abonnement €120 euro. Het meest voordelig is natuurlijk het jaar abonnement, dat scheelt je €30 euro per jaar.

Ervaringen van mensen die deze cursus hebben gekocht.

Als je nog meer wilt lezen over dit abonnement, dan kun je op de site van Happy with Yoga veel reacties vinden van mensen die deze cursus hebben aangeschaft. De reacties van de mensen is positief. Er wordt gezegd dat ze nu veel vaker op de Yogamat staan, omdat de drempel zo laag is en omdat er zoveel keuze is aan cursussen en lessen.

thuis Yoga doen

Conclusie over het online Yoga abonnement:

Dit abonnement biedt erg veel verschillende soorten cursussen en op zichzelf staande lessen Het voordeel. hier van is, is dat je zelf een keuze kunt maken voor de lessen die bij je passen. Het biedt de vrijheid om aan Yoga te doen waar, zo vaak en wanneer je maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een device en internet.

Om uit te proberen heb ik deze cursus voor een maand aangeschaft. Ik heb verschillende lessen gevolgd. Ik vond het echt super dat er zo veel keuze was. Zo heb ik kennis gemaakt met onder andere de Nidra Yoga, dir ik echt geweldig vond. Maar ik heb ook wel eens een meer pittige les gevolgd, net waar ik zin in had. En dat vind ik de kracht van dit platform!

Na aanleiding van dit abonnement ben ik uiteindelijk de cursus Yoga Nidra (kijk hier voor de review) gaan doen. Zo ben ik er achter gekomen waar ik me meer in wilde verdiepen en waar ik op dat moment echt behoefte aan had. Maar voor de mensen onder ons die van afwisseling houden, is dit echt een uitkomst.